Säg nej till hyrläkare! Du får fast doktor av Rexler! 

                                                                                       

 DOKTOR WAHLUNDS LÄKARMOTTAGNING, ENKÖPING

https://www.wahlund.org/ 

Detta är en sedan 20 år väletablerad och trivsam privat vårdcentral med landstingsavtal enligt LOV, i Enköping. 5100 listade och BVC för drygt 300 barn. Vi ansvarar även för två äldreboenden.

 Vi har en stabil och lokalt förankrad personalstab med husläkare, öron-näsa-halsspecialist, sjuksköterskor, distriktssköterskor, sekreterare, kurator, psykolog, och sjukgymnast. Här finns även audionom, ortopedtekniker samt beroendemottagning. Ljusa och fräscha lokaler byggda 2009 och utökade 2015 till summa 800 kvm. Kundparkering alldeles utanför dörren, bekväm framkörning till entré och rymlig trapphall med bra hissar. Separat personalparkering. 5 minuter gångväg till Resecentrum. 

 Vi behöver både förstärka och förnya läkarstaben och söker kollega, hel- eller deltid, på sikt även verksamhetschef, som kan lotsa ett trivsamt gäng och driva en kvalitativ verksamhet vidare.

 Normalt skall här arbeta tre kollegor och vårt behov f.n. är minst två pga. kommande åldersavgång. Lönenivån är marknadsmässig och beroende på bakgrund, erfarenhet och ålder. Tjänstepension tillkommer och utbyte av lön mot pensionsförsäkring kan diskuteras. Arbetsdagens schema tillverkar vi tillsammans med den anställde enligt önskemål, och arbetsmiljön är mycket bra, mottagningen välutrustad. Här finns en garanterat krångelfri arbetsplats!

 Ebbe Wahlund

Verksamhetschef 


Ring 0733-44 44 30 eller mejla bertil@rexler.se för mer information