Säg nej till hyrläkare! Du får fast doktor av Rexler! 

HAMNSTADENS VÅRDCENTRAL LIDKÖPING VID VÄNERN 

Praktiker tjänst AB

http://www.ptj.se/hamnstadens-vardcentral/  

Hamnstadens vårdcentral är en av tre vårdcentraler i Lidköping. Lidköpings kommun har drygt 39 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med skärgård och Läckö slott och berget Kinnekulle innebär natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga.

Vår vårdcentral är den enda som drivs i privat regi-Praktikertjänst. Vi öppnade 2011 i nya lokaler och här finns stora ljusa rum, flera med sjöutsikt.  Vårt uppdrag är att tillgodose våra listade patienter, för närvarande ca 9000, med basala behov av hälso-och sjukvård samt att samverka med andra vårdgivare.  

Hamnstaden har idag 41 anställda. Sju distriktsläkare, en ST-läkare och 1-2 AT-läkare. Förutom läkarmottagning och distriktssköterskemottagning finns här mottagningar för BVC, Hypertoni, och Astma/Kol och. Vi erbjuder även rökavvänjning.  Totalt arbetar idag fyra distriktssköterskor och sex sjuksköterskor här. Två kuratorer arbetar med psykisk ohälsa och vi har en psykolog knuten till oss.  Här finns även en rehab koordinator. Hamnstaden har ett eget laboratorium.  Viktigt för oss är att alla våra medarbetare ska ha en god arbetsmiljö.   

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för en allmän specialist på vårdcentral, en del av läkarna rondar även på de äldreboenden som är knutna till oss, idag tre stycken.  

Vi dokumenterar i Prof-doc / journal 3 och arbetar efter REK-listan.   

Kvalifikationer

Legitimerad läkare, specialist i allmänmedicin 

Personliga egenskaper

 Du är strukturerad, har god framförhållning och förmåga att prioritera.  

Vi är en liten vårdcentral som arbetar för att det ska vara roligt att gå till jobbet därför värderar vi egenskaper som din personliga lämplighet och ditt professionella bemötande av både patienter och medarbetare högt.  

Vi ser gärna att du är en person som trivs i händelserik miljö är flexibel har god samarbetsförmåga.  

Övrig information 

Urval sker löpande  

Anställningsform: tillsvidare provanställning

Arbetstid per vecka: Efter överenskommelse

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Information om tjänsten lämnas av

Lisbeth Djup Larsson, Vårdföreståndare 0510-48 88 24 (vardagar) alt 0510-48 88 10 eller mobil 0793474523  

Per-Anders Björk Verksamhetschef  (0510-48 88 11 sekreterare)  

lisbet.djup.larsson@ptj.se

Ansökan skickas till  hamnstadensvc@ptj.se