Säg nej till hyrläkare! Du får fast doktor av Rexler! 


Anestesiolog till specialistvården Sabbatsberg

http://vakanser.se/jobb/aleris+specialistvard+stockholm+soker+anestesiolog/ 

Aleris Specialistvård Sabbatsberg Operationsavdelning har 8 stycken operationssalar där vi erbjuder specialistvård inom ortopedi, handkirurgi, allmänkirurgi, urologi, barnkirurgi, plastikkirurgi, obesitaskirurgi samt ÖNH kirurgi. Verksamheten i övrigt omfattar ett flertal specialistmottagningar och vårdavdelning. En fullt utrustad röntgenavdelning samt labverksamhet finns även på Sabbatsberg. Till vår operationsavdelning söker vi nu en anestesiolog.

Om arbetet och din utveckling Sedvanliga arbetsuppgifter som anestesiläkare på en elektiv operationsavdelning med verksamhet inom såväl sluten som öppen vård. Innefattande preoperativ bedömning. Anestesi inom medelstora och mindre operativa ingrepp. Anläggning av flertalet olika ultraljudsledda perifera blockader samt barnanestesi.

Din bakgrund Du är specialistläkare inom anestesiologi sedan minst några år. Erfarenhet inom framförallt ortopedisk verksamhet, dagkirurgi, perifera blockader samt barnanestesi är meriterande.

Egenskaper Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är pålitlig, noggrann, metodisk och har lätt för att samarbeta. Vidare är det viktigt att du i ditt dagliga arbete har fokus på kvalitet och patientsäkerhet, samt att du har ett professionellt sätt gentemot både patienter och kollegor.

Visstidsanställning

Tillträde enligt överenskommelse

Individuell lönesättning

Kollektivavtal