Säg nej till hyrläkare! Du får fast doktor av Rexler! 

 Bo vid kusten och jobba som Barnläkare på mottagning vid Norrtälje sjukhus.

På vår mottagning jobbar fyra specialistsjuksköterskor, två undersköterskor, två sekreterare, en arbetsterapeut och fyra specialistläkare som nu söker ytterligare en kollega.

Vi är en pediatrisk sjukhusansluten specialistmottagning som även har uppdrag avseende obesitas och neuropsykiatri. Barn- och ungdomsmedicinska mottagningen ligger på Norrtälje sjukhus för att vi lätt ska kunna utnyttja sjukhusets resurser. Vi har en nära samverkan mellan sjukhusets olika verksamheter och samarbetar även med annan barnverksamhet inom bolaget som BVC, BUP och barnhabilitering.

Här kan vi erbjuda ett stimulerande arbete där det är nära till beslut. Du kommer att ha stora möjligheter att tillsammans med övriga medarbetare forma och utveckla din arbetsplats.
I Tiohundra så jobbar vi aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, journaler på surfplattor och videobesök mm. Vårt arbete har uppmärksammats utomlands och gett oss flera fina utmärkelser.

Hos oss finns stora möjligheter till variation i arbetet då vi har hand om barn och ungdomar 0-18 år i Norrtälje och har akutuppdrag för barn upp till ett års ålder. Vi har även hand om avancerad utredning och behandling av astma/allergi hos barn. Barnläkarna har olika profileringar/ subspecialiteter vilket gör arbetet mångfasetterat och inspirerande. Stora möjligheter finns för individuell utveckling i arbetet. Vi jobbar mycket i team runt barnen och familjerna.

Vi söker dig läkare med specialistkompetens i pediatrik som vill jobba 40-100%. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta. Att du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt samt ett gott bemötande ser vi som en självklarhet.

Vi erbjuder dig en fast anställning på en positiv och trivsam arbetsplats med en god arbetsmiljö. Du har möjlighet att utveckla och påverka ditt arbete. Viss möjlighet till distansarbete finns.
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.  

Läs mer: www.tiohundra.se/omtiohundra

 

För mer information, välkommen att ringa/maila:

Anneli Utas Enhetschef 0176-32 66 06     anneli.utas@tiohundra.se

Carina Ek Pertini Specialistläkare          carina.ekpetrini@tiohundra.se