Säg nej till hyrläkare! Du får fast doktor av Rexler! 

Vaccinationsgruppen i Stockholm söker medicinskt ansvarig läkare

Resemedicin och vaccinologi är spännande och dynamiska områden. Vår verksamhet består av vaccinationsmottagningar på Kungsholmen och i Vällingby. Dessutom bedriver vi omfattande mobil vaccinationsverksamhet i Stockholmsområdet under vår- och sommarhalvåret samt vaccinerar ute på mässor och på företag.

Vi söker dig som redan tidigare har arbetat med vaccinationer och reserådgivning i större eller mindre omfattning och vill ägna mer tid åt denna disciplin.

Du är serviceinriktad, driven, lyhörd och flexibel. Du är självgående och kan fatta snabba beslut. God datorvana är idag en självklar egenskap inom vården.

Du arbetar gärna i team med sjuksköterskor och andra personalkategorier.

Du har en pedagogisk ådra och är intresserad av att dela med dig av din kunskap.  En del av dina arbetsuppgifter är att kontinuerligt uppdatera personalgruppen om nyheter inom det resemedicinska området.

Du behärskar svenska till 100 % i tal och skrift.

Svensk läkarlegitimation är en förutsättning. Har du en egen etablering för nationell läkarvårdstaxa är det en tillgång, men inget krav. En del sjukvård kan ingå i arbetsuppgifter.

Anställningen är tillsvidare och på heltid, men deltid kan också diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Ring gärna 0733-44 44 30 eller mejla bertil@rexler.se för mer information.

Välkommen med ditt personliga brev inkluderande löneanspråk samt CV, gärna med foto, till bertil@rexler.se